Meteen naar de content

Koop nu en betaal later via Klarna

Bezorgen binnen 2 werkdagen

Gratis verzending v.a. € 80,-

Bazar Bizar

Een interieur- en lifestylemerk geboren uit een passie voor reizen over de hele wereld. Met flagship stores in Antwerpen en Bali belichamen we een coastal lifestyle die geworteld is in handgemaakte, milieuvriendelijke en fairtrade principes.

Onze collectie omvat alles van lampen tot spiegels, van meubels tot muurdecoratie en van kussens tot prachtige decoratiestukken. Bazar Bizar is meer dan een merk - onze stijl is geliefd bij klanten over de hele wereld. We verzenden vanuit Europa en Azië naar 's werelds coolste winkels, hotels, restaurants, strandtenten, architecten en nog veel meer.

De mensen achter Bazar Bizar zijn Pascale Pelsmaekers en Eddy Roothaert. Terwijl eigenares Pascale voor de creatieve kant van de zaak zorgt en ook het publieke 'gezicht' van het label is, zorgt haar man Eddy voor de logistiek. Als wereldreizigers had het koppel al veel bezienswaardigheden gezien, maar Indonesië voelde als een 'thuiskomst'. Ze werden verliefd op het land, de Balinese cultuur, het traditionele vakmanschap en de mensen. Zo kwamen ze op het idee om een webshop te beginnen voor unieke meubels en originele decoratieve voorwerpen, gemaakt door Balinese huisvrouwen. Elk item is uniek en heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Enkele voorbeelden van items die we maken:

 • Meubels
 • Lampen
 • Spiegels
 • Tableware
 • Kussenhoezen
 • Muurdecoratie

Ondertussen heeft het echtpaar hun eigen label ontwikkeld en ontwerpen en creëren ze hun eigen collecties van hoogwaardige en luxe decoratieve accenten en huishoudelijke artikelen. Vier tot vijf keer per jaar reizen ze naar Indonesië, waar ze al een team van Balinese medewerkers hebben.

Alle items zijn (hand)gemaakt op een duurzame manier en bovendien is het een manier om de lokale Balinese economie te ondersteunen. Omdat Pascale en Eddy het hele productieproces zelf verzorgen, houden ze er ook controle over: van productie tot levering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, een hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun arbeiders. Dit betekent dat alles wat "Bazar Bizar" aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is, en in de toekomst ... zijn ze van plan om dat zo te houden.

Foto's van onze klanten

 • Eindelijk het plekje opgevult!

  We zijn ontzettend lang opzoek geweest naar een item om een stukje muur op te vullen. Heel blij met de The Early Monday Mirror, het puntje op de i.

  - B. Van Straaten

 • Een eye catcher!

  We wilden geen schilderij of spiegel plaatsen. Dit kwamen we tegen op buluh.nl , meteen verkocht!

  - D. Moesker

 • Geweldig!

  Ik zocht al een tijdje naar een mooie accessoire bij mijn vaas. Ik ben verliefd, wat een mooi product!Alle schelpen zo secuur vast genaaid, geweldig! 

  - Cynthia

 • Mooie Details!

  De afrikaanse vrouwen zijn super mooi afgewerkt. Heel gedetailleerd! De kokosnoten geven een heel mooi effect als het kaarsje aan staat. Erg blij!

  - Joani

Deel jij ook jouw foto?

Stuur ze door naar info@buluh.nl of tag ons op Instagram of Facebook!