Meteen naar de content

Koop nu en betaal later via Klarna

Bezorgen binnen 2 werkdagen

Gratis verzending v.a. € 80,-

Beelden

Decoratie met beeldjes. De manier om karakter toe te voegen in jou interieur. De Boho beeldjes, Stonemen, Bali beeldjes en Afrikaanse beelden zijn handgemaakt waardoor je de cultuur voelt.

 

Bali Beeldjes 

De handgemaakte Bali beeldjes zijn handgemaakt en uniek. Het lijkt alsof elk beeldje een eigen karkater heeft en straalt dit uit in het interieur. De handarbeid in het steen is precies. De bali beeldjes, ookwel Stonemans genoemd, fleuren de woning op. De Boho beeldjes trekken je aandacht. De Balinese Stoneman is een super leuk kado. In Bali staan de beeldjes voor verschillende betekenissen. Vruchtbaarheid, geluk en het verdrijven van kwade geesten. De Bali beeldjes zijn dus ook een ideaal kado. De stoneman beeldjes geven je een stukje van het eiland. Het Balinese interieur en accessoires zijn razend populair. Rotan wordt in een bali woning ook veel verwekt. Zo kunnen de Rotan lampenkappen de sfeer geven waarin je kan wegdromen naar bali. Bekijk onze Rotan lampen hier! 

De Stone men is makkelijk te combineren met andere accessoires, zo met een mooie kandelaar en schelpenketting. De schelpenkettingen zijn gemaakt door vakmanschap. Je ziet in de details dat hierin veel handarbeid is verricht, in de Bali schelpenkettingen zit vaak riet in verwerkt. De precieze van het bevestigen van de schelpen geven je waard voor het geld. Doordat de ketting op het standaard staat, krijgt deze het podium die hij verdiend.

 

 

Foto's van onze klanten

 • Eindelijk het plekje opgevult!

  We zijn ontzettend lang opzoek geweest naar een item om een stukje muur op te vullen. Heel blij met de The Early Monday Mirror, het puntje op de i.

  - B. Van Straaten

 • Een eye catcher!

  We wilden geen schilderij of spiegel plaatsen. Dit kwamen we tegen op buluh.nl , meteen verkocht!

  - D. Moesker

 • Geweldig!

  Ik zocht al een tijdje naar een mooie accessoire bij mijn vaas. Ik ben verliefd, wat een mooi product!Alle schelpen zo secuur vast genaaid, geweldig! 

  - Cynthia

 • Mooie Details!

  De afrikaanse vrouwen zijn super mooi afgewerkt. Heel gedetailleerd! De kokosnoten geven een heel mooi effect als het kaarsje aan staat. Erg blij!

  - Joani

Deel jij ook jouw foto?

Stuur ze door naar info@buluh.nl of tag ons op Instagram of Facebook!