Meteen naar de content

Koop nu en betaal later via Klarna

Bezorgen binnen 2 werkdagen

Gratis verzending v.a. € 80,-

Onze kracht

Minimalistisch & Eclectisch

Een voorkeur voor eenvoudige en strakke ontwerpelementen, zonder overbodige versieringen. Maar bereidheid om verschillende stijlen en decoratieve elementen te combineren voor een unieke uitstraling.

We hebben dagen gehad waarin de één de ander moest overtuigen dat ' juist dit product of die specifieke kleur ' de juiste keuze is.

We trekken elkaar uit een comfort zone waarin de meest bijzondere toffe combinaties worden gemaakt.

 

If it can't be done with bamboo, it probably shouldn't be done. "

Geïnspireerd door deze woorden is de naam " Buluh " ontstaan.

Deze krachtige naam, met als betekenis " Bamboe " hebben wij gekozen voor onze online webwinkel waar onze liefde voor de Bohemian en Bali/Aziatische stijlen tot leven komt. Graag delen we met jou het verhaal achter onze passie.

Van een strak appartement naar warm, sfeervol thuis

Het begon allemaal met de verhuizing van ons appartement naar eengezinswoning. In ons appartement domineerden de kleuren zwart, grijs en wit, wat zorgde voor een gestroomlijnde uitstraling.

Toen we besloten om te verhuizen, wilden we een totaal andere sfeer creëren in onze nieuwe woning. We waren vastbesloten om warmte, natuurlijke tinten en houten elementen te gebruiken. Meer karakter toevoegen. De zoektocht naar de juiste producten voelde als een ontdekkingsreis.

Het was niet alleen dat we ons nieuwe huis aan het inrichten waren, maar het vormde ook het begin van iets groots voor ons. We deelde een gezamenlijke passie. We waren vol met ideeën, speurden uren lang op internet naar het juiste product en inspireerden elkaar 

En zo ontstond het idee voor onze online webshop. Onze webshop is een verzameling van zorgvuldig geselecteerde producten die niet alleen functionaliteit bieden, maar ook voor mensen die op zoek zijn iets speciaals voor hun huis.

We hopen dat jullie net zoveel plezier zullen beleven aan het ontdekken van onze producten als wij hebben gehad bij het creëren van onze droomwoning. Welkom in onze wereld vol warmte, karakter en inspiratie!

 Liefs,

Dominic & Beau