Meteen naar de content

Koop nu en betaal later via Klarna

Bezorgen binnen 2 werkdagen

Gratis verzending v.a. € 80,-

Bijzettfel

De bijzettafel is must have in een woning. Deze kan voor verschillende doeleindes worden ingezet. Het werkt functioneel en is een mooi decoratie item.  

De bijzettafel

De gezelligheid bied zich direct aan. De bijzettafel zien we veel terug in het zitgedeelte. Een fijne zit plek plek waar je eind van de dag kan neerploffen met een kopje thee. De bijzettafel bied dan ook de plek dat je drankje binnen handbereik is. Door het kleine voormaat kan je deze de gewenste plek geven waardoor je ultiem comfort creëert. De houten bijzettafel geeft karakter en gezelligheid. Tijdens de voetbalwedstrijd zal de borrelplank binnen handbereik zijn. Maak het sfeervol met een kaarsje aan. Bekijk hier de collectie aan Kandelaars en Theelichthouders

De bijzettafel decoreren

De bijzettafel bied het podium voor verschillende items. Een beeld in combinatie met een vaas, tovert de tafel om tot een eyecatcher. Zo is de zithoek direct een plek waar je dichterbij zou willen komen. Check de collectie van  Beelden en Vazen. 

De bijzettafel anders inzetten

Ja! De bijzettafel kun je natuurlijk ook anders inzetten. De zithoek is het gebruikelijkste, maar de Bijzettafels is ook een mooie invulling in de slaapkamer als nachtkastje. Decoreer deze met een mooie tafellamp en je slaapkamer krijgt gelijk een nieuwe uitstaling. De hal is daarentegen ook een mooie plek voor dit item. Je bent nooit meer de sleutels kwijt als de bijzettafel de standaard plek is. Zet er een mooie kunstplanten van Mica Decorations naast en je hal is volledig aangekleed. 

 

Laat je inspireren 

Ben je benieuwd wat rotan in jouw interieur kan beteken? Lees meer op onze Blog en volg ons op Instagram. Het lijkt ons ook heel leuk als je de foto’s deelt  van je gekochte product. Deze willen wij graag verwerken in onze reviewpagina. Tag en deel ons, dat waarderen wij enorm!

Foto's van onze klanten

 • Eindelijk het plekje opgevult!

  We zijn ontzettend lang opzoek geweest naar een item om een stukje muur op te vullen. Heel blij met de The Early Monday Mirror, het puntje op de i.

  - B. Van Straaten

 • Een eye catcher!

  We wilden geen schilderij of spiegel plaatsen. Dit kwamen we tegen op buluh.nl , meteen verkocht!

  - D. Moesker

 • Geweldig!

  Ik zocht al een tijdje naar een mooie accessoire bij mijn vaas. Ik ben verliefd, wat een mooi product!Alle schelpen zo secuur vast genaaid, geweldig! 

  - Cynthia

 • Mooie Details!

  De afrikaanse vrouwen zijn super mooi afgewerkt. Heel gedetailleerd! De kokosnoten geven een heel mooi effect als het kaarsje aan staat. Erg blij!

  - Joani

Deel jij ook jouw foto?

Stuur ze door naar info@buluh.nl of tag ons op Instagram of Facebook!