Meteen naar de content

Koop nu en betaal later via Klarna

Bezorgen binnen 2 werkdagen

Gratis verzending v.a. € 80,-

Kruk

Door de juiste barkruk toe te voegen kan je een unieke stijl creëren. Voeg een bohemian rotan barstoelen toe in een modern interieur. Durf te combineren in verschillende stijlen, waardoor er karakter ontstaat.

De hoge barkruk

De hoge barkruk, bekend uit de kroeg. De gezelligheid bied zich direct aan. De barkrukken zien we veel terug aan het kookeiland. Een fijne zit plek voor de gasten die je uitnodigt voor een etentje, een plek van samenkomen tijdens het koken en borrelen. De bar is een plek voor een ontbijtje voor de kinderen of een fijne plek waar je aan kan werken met de laptop. De houten barkruk past perfect aan jouw bar. Natuurlijke elementen in een woning geven karakter en gezelligheid. Duurzaam en een eyecatcher.

De lage kruk

De lage kruk bied het podium voor verschillende items uit jouw interieur. Creëer een gezellig hoekje door de tafellamp op de kruk te laten stralen. Zo kan je op elke plek een lichtpuntje maken. Ook de planten bloeien beter door ze te verhogen naar het buitenlicht. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor groen zonder gedoe met de prachtige kunstplanten van Mica Decorations. De lage krukken zijn dus een must have in huis.

Kruk in de tuin

Ja! De kruk in de tuin is niet weg te denken. De planten pot op een voetstuk en een extra zit plek voor bezoek. De kruk werkt ook ideaal als bijzettafel. Mega handig. Zoek je nog een bijzettafel? Bekijk ze hier!

Waar kan je de kruk voor gebruiken

Wij werken graag met de kruk. Deze functioneert namelijk ook als bijzettafel. In een kinderkamer werken de Houten krukjes als mooi nachtkastje. Het hout geeft de kinderkamer een natuurlijke en warme uitstraling. Ook is het krukje te gebruiken als stoeltje aan een tekentafel. Een multifunctioneel item.

In de kleedkamer is dit item ook niet overbodig. De hoogste plank is niet altijd makkelijk te bereiken. Zo hetzelfde in de keuken. De houten krukken bieden de oplossing voor dit probleem maar, dan wel in stijl!

Laat je inspireren 

Ben je benieuwd wat rotan in jouw interieur kan beteken? Lees meer op onze Blog en volg ons op Instagram. Het lijkt ons ook heel leuk als je de foto’s deelt  van je gekochte product. Deze willen wij graag verwerken in onze reviewpagina. Tag en deel ons, dat waarderen wij enorm!

 

Foto's van onze klanten

 • Eindelijk het plekje opgevult!

  We zijn ontzettend lang opzoek geweest naar een item om een stukje muur op te vullen. Heel blij met de The Early Monday Mirror, het puntje op de i.

  - B. Van Straaten

 • Een eye catcher!

  We wilden geen schilderij of spiegel plaatsen. Dit kwamen we tegen op buluh.nl , meteen verkocht!

  - D. Moesker

 • Geweldig!

  Ik zocht al een tijdje naar een mooie accessoire bij mijn vaas. Ik ben verliefd, wat een mooi product!Alle schelpen zo secuur vast genaaid, geweldig! 

  - Cynthia

 • Mooie Details!

  De afrikaanse vrouwen zijn super mooi afgewerkt. Heel gedetailleerd! De kokosnoten geven een heel mooi effect als het kaarsje aan staat. Erg blij!

  - Joani

Deel jij ook jouw foto?

Stuur ze door naar info@buluh.nl of tag ons op Instagram of Facebook!