Meteen naar de content

Koop nu en betaal later via Klarna

Bezorgen binnen 2 werkdagen

Gratis verzending v.a. € 80,-

Pole to Pole

Een korte introductie

Pole to Pole is opgericht in 1996 in Rotterdam. Deze haven is een van de grootste ter wereld en past perfect bij ons concept. Geïnspireerd door reizen “Om inrichtingsvorm over de hele wereld te bieden”

Een familiale groothandel met een passie voor reizen is wat Pole to Pole anders maakt, elke stap in de supply chain wordt door ons gezien en beheerd. Het mooie is dat we uniek zijn, omdat alles persoonlijk wordt uitgekozen en we weten met wie en wat we te maken hebben en ervoor zorgen dat dit op een eerlijke manier gebeurt.

Tijdens het reizen waarderen we de verschillende vaardigheden en vakmanschap over de hele wereld en combineren dit met ons brede assortiment stoelen.

Missie

Om een ​​unieke plek te creëren waar mensen elke dag thuiskomen, door unieke en trendy meubels van over de hele wereld te mixen.

De voortdurende uitdaging om de hedendaagse mode en snel veranderende ontwerpen te combineren met het lokale vakmanschap van over de hele wereld

Productie

We creëren onze collectie met de overvloed aan informatie die we opdoen tijdens onze reizen over de hele wereld. Onze producten zijn ontworpen met liefde voor recyclebare lokale materialen en handwerkvaardigheden en om dit te combineren met prachtige grondstoffen zoals schelpen en de hoogwaardige materialen die voor onze stoelen worden gebruikt.

Foto's van onze klanten

 • Eindelijk het plekje opgevult!

  We zijn ontzettend lang opzoek geweest naar een item om een stukje muur op te vullen. Heel blij met de The Early Monday Mirror, het puntje op de i.

  - B. Van Straaten

 • Een eye catcher!

  We wilden geen schilderij of spiegel plaatsen. Dit kwamen we tegen op buluh.nl , meteen verkocht!

  - D. Moesker

 • Geweldig!

  Ik zocht al een tijdje naar een mooie accessoire bij mijn vaas. Ik ben verliefd, wat een mooi product!Alle schelpen zo secuur vast genaaid, geweldig! 

  - Cynthia

 • Mooie Details!

  De afrikaanse vrouwen zijn super mooi afgewerkt. Heel gedetailleerd! De kokosnoten geven een heel mooi effect als het kaarsje aan staat. Erg blij!

  - Joani

Deel jij ook jouw foto?

Stuur ze door naar info@buluh.nl of tag ons op Instagram of Facebook!