Meteen naar de content

Koop nu en betaal later via Klarna

Bezorgen binnen 2 werkdagen

Gratis verzending v.a. € 80,-

Tafellampen

Hoe kan je het donkere hoekje verlichten?

Verlichting in een woning is ontzettend belangrijk. Het kan lastig zijn om de juiste lampen te vinden, voor een specifieke plek. Opties zijn er genoeg, maar wat zoek je? Is het een plafondlamp, vloerlamp of tafellamp die dat donkere plekje in jouw woning weer licht geeft.
De tafellampen zie je op verschillende plekken terug. De tafellamp op het dressoir is het meest bekend. Tegenwoordig is dat niet het enige plekje waar je de tafellampen tegenkomt. Op het televisie meubel is namelijk een perfecte plek voor verlichting als je meubel dit toelaat. De Tafellampen zijn van kleiner voormaat en kunnen daarom makkelijker gecombineerd worden op multifunctionele in huis. Zo kan je natuurlijk van de tafellamp een pronkstuk maken om deze op een bijzettafel of kruk te plaatsen.

Welk plekje bij jou thuis kan een lichtje gebruiken

Wees niet bang om een keer een andere keuze te maken.
De keuze is ook reuze. Qua materiaal heb je al verschillende opties zoals, staal, aluminium, stof of rotan. Ieder materiaal geeft een andere look, het is ook leuk om stijlen te mixen. Zo kan je in een licht interieur donkere lampen toevoegen en in een modern interieur warme elementen verwerken. Riet is hierin razend populair. Bekijk ons aanbod en wees creatief, check onze merken Hippie Monkey en Bazar Bizar om je te laten inspireren.

Een tafellamp combineren 

De lamp op zich kan al de eyecatcher zijn. Maar als je deze wilt combineren zijn er ook zeker leuke mogelijkheden. Zo is een vaas of pot naast je lamp en super combinatie. Ook kan je met wat extra licht spelen door en nog een kaars of kandelaar bij te zetten. Zo verwerk je de lamp in het geheel van je interieur.

Natuurlijk is de tafellamp ook vaak terug te zien in de slaapkamer op het nachtkastje. De ideale plek voor een klein lichtje dat niet teveel aanwezig is. Ook deze ruimte is super leuk af te stijlen met bijpassende kussens en plaids.

Laat je inspireren 

Lees meer op onze Blog en volg ons op Instagram. Het lijkt ons ook heel leuk als je de foto’s deelt van je gekochte product. Deze willen wij graag verwerken in onze reviewpagina. Tag en deel ons, dat waarderen wij enorm!

Hulp nodig in je keuze?

Laat het ons weten. Wij helpen je met plezier!

Foto's van onze klanten

 • Eindelijk het plekje opgevult!

  We zijn ontzettend lang opzoek geweest naar een item om een stukje muur op te vullen. Heel blij met de The Early Monday Mirror, het puntje op de i.

  - B. Van Straaten

 • Een eye catcher!

  We wilden geen schilderij of spiegel plaatsen. Dit kwamen we tegen op buluh.nl , meteen verkocht!

  - D. Moesker

 • Geweldig!

  Ik zocht al een tijdje naar een mooie accessoire bij mijn vaas. Ik ben verliefd, wat een mooi product!Alle schelpen zo secuur vast genaaid, geweldig! 

  - Cynthia

 • Mooie Details!

  De afrikaanse vrouwen zijn super mooi afgewerkt. Heel gedetailleerd! De kokosnoten geven een heel mooi effect als het kaarsje aan staat. Erg blij!

  - Joani

Deel jij ook jouw foto?

Stuur ze door naar info@buluh.nl of tag ons op Instagram of Facebook!